ovciji kackavalj mlekarska skola 1kg
2.690,00 din
Pirotski ovčiji kačkavalj proizvodi se u Pirotskoj mlekarskoj školi, inače jednoj od najrenomiranijih obrazovnih ustanova za preradu mleka. Primenom tradicionalne recepture prerade svežeg ovčijeg mleka sa Staroplaninskih pašnjaka, dobija se se kačkavalj vrhunskog kvaliteta i ukusa. Tako dobijeni kačkavalj predstavlja jedan od najprepoznatljivijih proizvoda istočne Srbije.
Povezani proizvodi
Kajmak zreli biseri
Mozzarella capone na meru
Capone mozzarella italiana je sveži punomasni sir parenog testa sa min.45% mlečne masti u suvoj materiji. Proizvodi se po tradicionalnom italianskom receptu.Capone mozzarella italianu karakteriše izrazito blag mlečan ukus, bela sjajna površina, meka konzistencija. Svojim izgledom i ukusom se izdvaja od ostalih vrsta sireva. Pogodna je za pripremu pizza i različitih vrsta salata u vidu predjela.
svezi kravlji lisnati sir1 kg
Domaća Trpeza Zemun
Domaća Trpeza Senjak
- Cara Dušana 268 i
- +381 64 164 2549
- kancelarija@domacatrpeza.rs
- Pon - pet: 9 - 16 h